Inscrivez-vous à notre newsletter

Inscrivez-vous à notre Newsletter, et suivez l actualité de votre restaurant Le Délice des Galets.

Se tenir informé

Votre réservation a été prise en compte, elle vous sera confirmé par téléphone d\'ici quelques instants. Merci.

Menu in English

Burgundy Menu 29,50 €

 

STARTERS

Snails clafoutis, mixed greens salad (escargot)

Cucumber and avocado gazpacho (gazpacho)

Salmon gravlax, fresh dill and beets (gravlax)

Melon, beef jerky on salad nest (melon)

Fried wild shrimps , sweet potatoes, Teriyaki sauce (crevettes)

 

MAIN COURSES

Beef tartar cutted with knife (seasoned or not), potato pancake and salad (tartare)

Duck confit with leeks and butternut, butternut ketchup (canard)

Lamb skewer, tzatziki sauce, zucchinis fried with fresh almond milk (thon)

Grilled white tuna, small new potatoes with saffron (agneau)

Grilled royal sea bream, rouille Sétoise, crisp vegetables  (Daurade)

 

EXTRA CHEESES 4 €

Curd cheese as you like it (red fruits sauce, honey, natural or fine herbs)

Cave-aged cheeses plate, mixed greens salad

 

DESSERTS

Vacherin with apricot compote, vanilla ice-cream and balckcurrant sherbet (vacherin)

Citrus fruits with cardamom sauce and verbena sorbet, orange blossom madeleine (nage)

Dark chocolate Marquise with custard sauce and raspberry sherbet (marquise)

Ice creams and sherbets plate (palette)

Verrine of Strawberries and biscuit with pistachio cream (verrine)

 

 

 

 

 

« A LA CARTE MENU« 

 

STARTERS

Snails clafoutis, mixed greens salad                                                                                       13 €

Cucumber and avocado gazpacho                                                                                            13 €

Salmon gravlax, fresh dill and beets                                                                                        14 €

Melon, beef jerky on salad nest                                                                                                 13 €

Fried wild shrimps , sweet potatoes, Teriyaki sauce                                                         14 €

 

MAIN COURSES

Beef tartar cutted with knife (seasoned or not), potato pancake and salad             22 €

Duck confit with leeks and butternut, butternut ketchup                                               22 €

Lamb skewer, tzatziki sauce, zucchinis fried with fresh almond milk                       22 €

Grilled white tuna, small new potatoes with saffron                                                         22 €

Grilled royal sea bream, rouille Sétoise, crisp vegetables                                                22 €

 

CHEESES

Curd cheese as you like it (red fruits sauce, honey, natural or fine herbs)                 4 €

Cave-aged cheeses plate, mixed greens salad                                                                          7 €

 

DESSERTS

Vacherin with apricot compote, vanilla ice-cream and balckcurrant sherbet           9 €

Citrus fruits with cardamom sauce and verbena sorbet, orange blossom

madeleine                                                                                                                                              9 €

Dark chocolate Marquise with custard sauce and raspberry sherbet                           9 €

Ice creams and sherbets plate                                                                                                       9 €

Verrine of Strawberries and biscuit with pistachio cream                                                9 €

 

 

 

 

Pleasures of the moment

Restaurant dishes

 

Semi-cooked foie gras, gingerbread, pineapple and fig chutney                                    20€

Scallops salad with cider, crushed nuts                                                                                   17 €

Burgundy snails (x12) with herb foamy butter                                                                      17 €

 

Half-lobster fricassee, sweetbreads, wild schrimp,

scallops and fresh vegetables                                                                                                       35 €

Beef tenderloin with morel sauce and gratin dauphinoise                                              25 €

 

Famous goat cheese « Crottin de Chavignol » with salad

and a glass of « Sancerre » white wine                                                                                      12 €

 

Bistrot dishes

Mixed greens salad with stuffed goose neck, duck confit wings

Smoked bacon chips, beef jerky slices and poached egg                                                   12 €

 

Delicious hamburger (verbally explained)                                                                             12 €

 

Charcuterie plate (Serrano ham, Serrano lomo, salami,

Beef jerky slices, soft chorizo                                                                                                       13 €