Inscrivez-vous à notre newsletter

Inscrivez-vous à notre Newsletter, et suivez l actualité de votre restaurant Le Délice des Galets.

Se tenir informé

Votre réservation a été prise en compte, elle vous sera confirmé par téléphone d\'ici quelques instants. Merci.

Menu in English

 

Menu Bourgogne at 29,50€

Cheese supplement 4€

Starters

Saint-Marcellin hot in salad, pine nuts, almonds and dried figs

marbled with guinea fowl and foie gras

Fritters of snails

Tartar of tuna, cucumber and pickled tomatoes

Egg cocotte style murder, onions and bacon

Main course

Beef tenderloin with morel sauce, apples duchesses (suppl 1.50 €)
Duck breast, tomato gastric, potato chips
Iberian Pork Feather, Wild Shrimp, Mushrooms, Onions, Rice Pancake
mint, fried cilantro, carrot tagliatelle (suppl 1,50 €)

Veal kidneys with foie gras sauce and crushed apples
Crown of turbot and St-Jacques, courgettes thousand colors (suppl 1,50 €)

 

 Cheese

Cheese, mesclun salad with hazelnut vinaigrette

Cottage cheese to your liking ( red fruit, honey, natural, herbs )

 

Dessert

Vanilla profiteroles and hot chocolate coulis
Marquise with dark chocolate, custard and raspberry sorbet
Sabayon of fresh fruit
Crème brûlée caramel au nougat de Montélimar
Mandarin verrine, mango and raspberry coulis